skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no
AktivCampus Stavanger 2022

aktivCampus Stavanger 2022

UiSI blir en del av det nasjonale prosjektet aktivCampus

I månedsskiftet august/september tidligere i høst, gjennomført UiSI aktivUka. Inspirert av det nasjonale prosjektet aktivCampus som Norges Studentidrettsforbund hadde nasjonalt i 2020, etter at NTNUI har testet ut prosjektet i mindre størrelse et par tidligere år. Vi i UiSI bestemte oss for også gjennomføre dette prosjektet, bare i en mindre skala og som et prøve prosjekt. Det ble en bratt læringskurve for oss, men vi er meget fornøyde med effektene etter aktivUka. Vi har derfor bestemt oss for å ta dette videre. Neste år vil bli et mye større og bedre arrangement! Og vi gleder oss utrolig mye allerede.

Vi kan allerede love at det blir flere arrangementer, større variasjon, bedre informasjon om arrangementer som gjennomføres og en tydeligere plan for dere. aktivUka vil bli et arrangement for alle studenter i Stavanger, uansett hvilket år du er i studiet.

Vi kommer i tiden fremover til å utlyse ut et gruppestyre for aktivCampus i Stavanger som skal jobbe med dette. UiSI Leder Jakob Meyer Vevatne vil lede dette arbeidet frem til årsmøtet og deretter vil ny arrangement ansvarlig ta over som leder for aktivCampus Stavanger og vil lede dette videre.

Følg med videre også håper vi at akkurat du blir en del av aktivCampus Stavanger!

Du kan nå søke om å bli en del av vårt styre til aktivCampus, se mer på denne linken her: https://www.uisi.no/aktivcampus/

Back To Top
Search