skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger leder@uisi.no
boksing-620×310

UiSI Boksing er lagt ned

 

UISI Boksing er først og fremst rettet mot nybegynnere og personer som aldri har trent boksing tidligere og som er interesserte i kampsport. Treningene baserer seg på å trene riktig bokseteknikk og oppbygging av utholdenhet. Treningstiden er fordelt på flere forskjellige etapper. Vi skal blant annet bruke tid på å trene riktig boksestanse, riktig måte å bevege seg på i boksestansen, forsvarsmetoder og sist men ikke minst slagkombinasjoner. Hver treningsøkt avsluttes med såkalt circuit-trening.

I motsetning til allment inntrykk kan alle drive med boksetrening. Boksetreningen egner seg fantastisk både til unge, eldre, menn og damer. Den eneste faktoren som begrenser din utvikling er din vilje til å trene hardt. Fra erfaring kan vi si at ingen begynner som mester og hard trening lønner seg mer enn talent i de fleste tilfellene.

Ved å gå på treningene våre kan du forvente å bli bedre på både å angripe og forsvare deg, samtidig som du blir sterkere og slankere.

Alle nybegynnere kan låne hansker fra klubben slik at de får oppleve det å trene boksing med størst mulig grad av realisme. Antall hansker er begrenset derfor ber vi personer som planlegger å trene med oss regelmessig, å enten kjøpe egne hansker eller ta kontakt med oss hvis de ønsker at vi skaffer hansker til de.

Til de som har trent kampsport tidligere tilbyr vi trening med hovedfokus på inn-og-ut taktiker. Viderekomne medlemmer skal trenes i forskjellige boksestil dvs. out-boxer, inside-fighter, southpaw mm. Øvelsene brukt i den typen trening har som hovedoppgave å forsterke allerede eksisterende taktiker og teknikker, samtidig som de tar ens bokseferdigheter til neste nivå. Det er også mulig å delta i sparing-trening for de som ønsker det, men den type trening er det nødvendig å planlegge tid og dato sammen med boksetreneren, slik at treningsøktene tilbyr sjanse på forbedring av bokseferdigheter. Sparingsøktene blir mest sannsynlig hold utenfor vanlige treningene.

Nybegynnere er forbudt mot å delta i sparring-trening med mindre boksetreneren har gitt tillatelse til å delta. Hver enkelt form for mobbing eller unødvendig vold er uakseptabelt og skal straffes med utelukking fra treningene. Første utelukking fra treningene vil vare i 3 uker, og hvis situasjonen fortsetter blir utelukkingen permanent.

Back To Top
Search