skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

UISI Tigers/Fotball damer

Hei

Vi er UiSI Tigers , Universitetets fotballag for damer!

Dette er fotballaget for alle damer ved Universitetet i Stavanger. Vi er en stor gjeng med fotballglade jenter som syntes fotball er gøy og sosialt. Vi trenger konstant påfyll med nye engasjerte og fotballinteresserte jenter på grunn av at mange tidligere medlemmer er ferdig med sitt studium.

Målet med dette laget er at det skal være et tilbud til alle fotballelskende jenter på campus, og alder, nivå eller erfaring er ingen begrensing hos oss. Alle er velkommen til å spille fotball med oss. Vi spiller ikke i noe seriespill og derfor er det kun fotballtreninger du vil få hos oss. Men det skal sies at vi prøver å delta på futsalturneringer her på SIS sportssenter og delta på diverse studentleker eller andre fotballarrangementer i nærområdet om mulig.

Vi kommer til å kjøre 2 treninger i uken, en på kunstgressbanen på campus og en inne i SiS-hallen (futsal). Medlemskap hos UiSI er påkrevd for å delta på våre treninger, men vi tilbyr selvfølgelig 2-3 prøvetreninger så du kan gjøre deg opp en mening om dette er noe du vil fortsette med før du eventuelt betaler avgiften. PS: Treningen inne i SiS-Hallen krever medlemskap hos SIS sportssenter i tillegg til UISI avgiften.

Det er verdt å nevne at vi er mer enn et fotballag. Vi blir en god vennegjeng som også har sosiale arrangementer sammen! Dette er en ypperlig mulighet til å skape et sosialt nettverk samtidig som du holder på med noe du liker.

Ønsker du å se hvordan treningene er, så er det bare å møte opp på våre treningstider. Spre gjerne ordet videre og ta gjerne med flere venninner på din første trening.

Vi har vår egen facebook side «UiSi Tigers», der finner dere mer informasjon.

Mvh

Jhon-Eirik Lien

Hovedtrener fot UiSI tigers

Back To Top
Search