skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger leder@uisi.no
Golf_ball_3-620×310

Golf

Golf er den nyeste etablerte idretten som STIL-UiS tilbyr. Målet med gruppen å danne et miljø som gjør det enkelt, morsomt og sosialt å spille golf. Som medlem av gruppen er det opp til hver enkelt hvor mye du ønsker å spille. Bruk facebook gruppen vår til å opprette flighter og finn folk du ønsker å spille sammen med. Gjennom samarbeidsavtalen med Sandnes Golfklubb vil de som allerede spiller golf kunne blant annet slå ubegrenset med rangeballer, ha tilgang til gratis fellestreninger med instruktør gjennom hele sesongen, gratis lån av golfutstyr og ha full spillerett på både hovedbanen og korthullsbanen.

Vi vil også arrangere to arrangementer i året. Studentmesterskap og et årlig «kick-off» arrangement. På «kick-off» arrangementet vil det bli tilrettelagt for både de spiller golf fra før av og de som er interessert i å prøve.

For de som har lyst til å begynne med golf vil du gjennom oss få 12 timer med gratis golfkurs «veien til golf». I tillegg til dette vil du også få tilgang til gratis lån av golfutstyr.

Er du interessert?

Ta kontakt med meg på mail : aalborg91@gmail.com eller meld deg inn ved å trykke på linken under.

https://www.facebook.com/groups/295222867275466/

Back To Top
Search