skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no
Lacross ute

Lacrosse

UiSI Phoenix lacrosse er Stavanger sitt eneste damelag.

Du har kanskje sett flere amerikanske filmer og serier hvor
spillere løper på en fotballbane med en «stick» i hånden? Uten å kanskje helt vite hvilken idrett de spiller, tenker du at dette ser meget gøyalt ut? – Kom i så fall og test lacrosse!

Enten du har kjennskap til lacrosse eller er helt uviten om hva lacrosse er, vil vi i UiSi Phoenix Lacrosse ha flere spillere med på laget. Man kan beskrive lacrosse som en blanding av flere store idretter som blant annet fotball, handball og hockey. Sporten egner seg for alle ferdighetsnivå og stiller ikke noen forkunnskaper eller kjennskap til andre idretter. Læringskurven er bratt og en vil i løpet av kort tid kjenne en stor mestringsfølelse av sporten. I tillegg til en bratt læringskurve vil vi selvfølgelig by på mye sosialt samvær, venner for livet og en god dose vinnerinstinkt 😊

Gjennom skoleåret deltar vi blant annet på ulike studentleker som arrangeres årlig, seriespill i ulike storbyer og Stavanger Open når det arrangeres! Det skal også nevnes at vi gjennom året også arrangerer kjekke happeninger som for eksempel dåp for «rookies» (nye medlemmer), julebord og felles hyttetur med herrelaget, Hawks lacrosse.

Dette er bare en liten «smakebit» av hva vi har å by på, men vi håper at det var nok til at du vil komme og teste lacrosse sammen med oss. Vi gleder oss til å se deg!

EA0CD5D7 A27D 4A4A 8EF1 C37A7E8010C2 1 201 A
Back To Top
Search