skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Dette er klubbhandelen til UiSI. Disse sidene ikke helt ferdige, men dere kan benytte linker osv. Når de er ferdige vil det kunne gå an å klubb bekledning, drakter og lignende som er felles for hele idrettslaget.

 

Rabatt på utstyr

Avtalen vi jobber med kommer til å gi medlemmene rabatterte priser på privat handel, i tillegg til at gruppene vår utstyr billigere. Avtalene er ikke helt klare enda. Hetland har redusert pris for UiSI. Her er noen linker til nettsider vi kan benytte for innkjøp til gruppene. Vi skal helst handle hos Hetland, men det er med forbehold om at de matcher på pris.

Uten navn

NIF sin egen webshop. Har en del rabatter på utstyr, er billig på isposer og teip og lignende.

Uten navn 2

Sportsbutikk som ligger i Sandnes der vi kan bestille utstyr, trykk av logoer og lignende. Ta kontakt med Jarle Retland og si at du handler på vegne av UiSI. Hetland Sport gir oss rabatter både til idrettslaget og som privarpersoner dersom man gir beskjed om dette. Meget behjelpelige folk

Uten navn 3

Denne siden kan vi bruke som katalog for Hetland da de ikke har en oppdatert nettside. Prisene skal være ganske like, men vi har noen prosenter hos Hetland. Se klubbavtale linken i toppmenyen. Det er samme leverandør, og Torshov har tidligere referert oss til Hetland Sport.

Uten navn 4

Hovedkatalog for 2014. Gjelder for både Hetland og Torshov Sport.

 4ff2a69e6f1a3

UiSI har inngått avtale med Bike Brothers som gir oss rabatterte priser på sykler og utstyr. Avtalen gjelder også for den ansatte og hans/hennes familie.
For mer informasjon, besøk UiSI Sykkel gruppen.

Back To Top
Search