skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4021 Stavanger post@uisi.no

UiSI Tennis
Skal man spille tennis med gruppa, eller delta på gruppens aktiviteter må man være medlem (obs. Introduksjons-/nybegynnerkurset i tennis krever ikke at man er medlem) For å melde seg inn send inn i gruppa må man gjennom to steg:

  1. Trykk inn på linken og fullfører innmeldingsskjemaet (eller kopi or limm inn denne): goo.gl/Vv1RBH

Innmeldingsskjemaet

 1. Etter første steg er du registrert som medlem hos oss. Men for å formelt bli medlem må du gå inn på www.uisi.no, trykk på «bli medlem», fyll ut et skjema, faktura kommer på mail i løpet av noen dager.

Hva får du som medlem i uisi-tennis:

Mulighet til å delta på flere treninger pr uke. Mulighet til å melde deg på faste treninger med profesjonell trener. Mulighet til å spille kamper og turneringer gjennom uisi-tennis. Egne banebookinger der du kan f. eks ta med en venn.

Grunnleggende

I grunnleggende gruppa kreves det minimum at man har spillt tennis, og hatt trener timer. Grunnen til at vi har et minimumskrav for å delta er at tennis er en teknisk krevende sport. Dersom man aldri har lært av trener, vil man sannsynligvis ha problemer med grunnleggende ferdigheter. Dette vil gjøre det vanskelig å kontrollere ballen. Ettersom tennis i bunn og grunn handler om ballkontroll vil det bli vanskelig for deg og medspillere å spille sammen før man kan litt av det grunnleggende. (OBS UiSI tennis tilbyr introduksjonskurs for nybegynnere, se nederst)

Viderekommen

I viderekommen gruppa kreves det at man tidligere har spillt på et svært høyt nivå, eller at man har spillt aktivt de siste årene. Spillere som tidligere har konkurrert på nasjonalt nivå, spillt masse turneringer og tennis gjennom oppveksten.

Treningene

Vi har to fellestreninger på dagtid som er åpne for begge gruppene.

Treningstid

Dagtid:
fellestrening
tirsdag                                    1230 – 1345
fredag                                     1230 – 1345

For å unngå å overbooke, og at det kommer for mange medlemmer på en trening, har vi obligatorisk påmelding til trening på facebook. Innmeldte medlemmer i uisi-tennis har medlemsgruppe på facebook med enkel påmelding til treningene.    
Pris
Pr høst semesteret 2016 er det tre forskjellige kostnader: – Introduksjonskurs for nybegynnere, pris: 200kr. – Medlemskap på uisi.no, pris: 300kr for begge semester(studentpris). – Fast ukentlig trening med trener, pris: 700kr pr semester.

Faste treninger med trener
Vi har tre grupper som har trening med profesjonell trener 1 gang pr uke. Påmeldingsskjema er kun tilgjengelig for medlemmer som har meldt seg inn i UiSI-tennis.

Utstyr
Man må stille med egen racket når vi har treninger. Vi åpner nye ballrør hver måned. Det er en stor fordel å ha shorts, bukse eller tights som man kan oppbevare baller i. Hallen vi spiller i er ikke veldig godt isolert derfor kan tempraturen være lav på vinteren, pass på at du har varme nok klær.

Sted
Stort sett trener vi på Stavanger tennis klubb sine innebaner ved Tjensvollkrysset. Gunnar Warebergsgate 34. På sommerhalvåret hender det ofte vi velger å spille på de flotte utebanene på Madla. Medlemmene blir informert tydelig på medlemsgruppa dersom treningen er på utebanene.

Gullkort
UiSI-tennis tilbyr gratis banebookinger til sine medlemmer. Vi disponerer såkalt gullkort, dette gjør at vi kan booke baner før og etter stengetid. Her disponerer man banen fritt dvs man kan spille med en venn eller et annet uisi-tennis medlem. En i uisi skal ha ansvar for gullkortet, med disponering.

Konkurrere med UiSI-tennis

Som medlem får man tilbud om å delta på tre lokale turneringer i Stavanger tennis klubb. UiSI-tennis arrangerer også turnering som kun er for våre medlemmer. Begge turneringene er delt inn etter nivå slik at man forhåpentligvis får jevne kamper. Gullkortet blir også brukt til såkalt stigeliga Med gullkortet ønsker vi å danne en konstant pågående “stigeliga” det vil si at alle som er påmeldt står rangert i en tabell. I korte trekk kan man utfordre den som er rangert en eller to plasser høyere enn deg. Dersom du vinner bytter dere plass i tabellen. Det er om å gjøre å ende skoleåret på høyest mulig plassering.

 

 • Treningstider

  Stavanger Tennisklubb
  Tirsdag 12.30 – 14.00
  Fredag 12.30- 14.00

  Kontaktinfo

  Gruppeleder
  Alessandro Caselli- Helgeland
  Mob: 928 93 591

 

Velkommen til UiSI tennis. Vi håper du opplever idrettsglede og at du er engasjert.

Back To Top
Search