skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4021 Stavanger post@uisi.no

Velkommen til et nytt studentidrettsår med UiSI-tennis.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen.

Kommende skoleår for oss blir det masse tennis i ulike former. Vi tilbyr gledelig tennis til alle uansett tidligere erfaring. To kvelder i uken blir trening med trener, kveldene er ment for spillere med ulikt nivå og forutsetninger, så man kan kun delta på en av øktene.
Utover dette har vi treninger uten trener hvor det blir mest fokus på spill, poeng, konkurranser og moro, men det er mulig med annet fokus om ønskelig(vi som deltar velger selv).

Fra og med 2018 ble UiSI-tennis grunnlagt som klubb i Norges Tennisforbund og stiller med lag i seriesystemet, dette fortsetter vi med også neste sesong. Her er nivået relativt høyt slik at man må ha ett godt grunnlag og flere års erfaring fra turneringsspill for å delta på laget.

Alt du trenger å vite om UiSI-tennis studieåret 2018/2019

Treningene

Vi har to dyktige trenere som er ansatt i Stavanger tennisklubb. Christian er trener for de mindre erfarne på mandager kl. 18-19.
Nick er trener torsdager for de mer erfarne(inkludert divisjon serielaget) kl. 21-22.

Treningene utover dette er foreløpig mer fleksible vi kommer til å ha en avstemninger på Facebook siden for å velge tid og dag. Og hvorvidt, det skal være egne treninger for de to gruppene, eller om vi skal kjøre dem sammen, for de som er på serielaget blir det uansett en lag-trening tilgjengelig pr. uke.

Turneringer og kamper
Utover faste treninger vil det bli oppmuntret til å våge seg til å delta på turneringer. Turneringene er tilpasset nivå og er ikke farlig. Hver turnering blir annonsert individuelt på Facebook siden.

Sosialt

Tennis er en utrolig gøy sport, og det blir enda mer gøy om man trives i spillergruppa. Det er derfor veldig kjekt om våre medlemmer blir med på de sosiale aktiviteter som tilbys i forbindelse med studenttennis.
Det skal arrangeres en uhøytidelig bli-kjent-fest i første semester, og UiSI arrangerer hvert år til års fest med alle studentidrettene med gøyale konkurranser.

Tradisjon tro blir det ett felles måltid for alle UiSI-tennis medlemmer som deltar på turneringer.

Utstyr

Vi stiller med tennisballer hele året. Det er mulighet for å låne racket, den får du da utlevert i starten av treningen og leverer tilbake når treningen er ferdig.
Vi anbefaler at man går til innkjøp av racket dersom man finner ut at man vil fortsette med tennis. En racket trenger ikke å være dyrt og man kan ha den for lenge.

Påmelding

Alle kan delta på UiSI-tennis, også ikke-studenter, som jobber i undervisning eller var studenter for inntil nylig.
Prisen er svært billig for studenter, alt man betaler er medlemskap til UiSI 300kr for begge semestre (prisen forblir på 300kr om man deltar i en eller flere idretter), ikke-studenter betaler 1200kr pr. år.

For å bli medlem: gå inn på uisi.no/tennis trykk på «bli medlem», fyll ut skjema faktura kommer på mail etter noen dager.

Det er lov å teste ut en trening eller to, men det er forventet at alle som deltar mer enn det har meldt seg inn på UiSI. Gjerne gi en liten lyd dersom det er din første trening så får du en varm velkomst.

Stort sett all kommunikasjon mellom UiSI-tennis og medlemmene skjer via Facebook siden for medlemmer. Gi beskjed til leder Alessandro Caselli-Helgeland dersom du har problemer med å finne Facebook gruppa, eller har spørsmål om noe som helst ikke nøl med å ta kontakt med leder.

Kontaktinfo finnes i margen til høyre.

Back To Top
Search