skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no
uisi

UiSi Volley herrer er et lag for alle som vil prøve seg på volleyball. På treninger er det alt fra nybegynnere til menn som har spilt i flere år. Vi er en gjeng på ca 20 stk på hver trening, der det er en blanding mellom folk som spiller kamper og folk som kun spiller for gøy. For tiden har vi 1 lag i 2.divisjon. De siste 10 årene har vi vært rangert som nummer 1 og 2 i 2 i Sydvest regionen. 

Man velger helt selv om man kun blir med på trening eller om man ønsker å spille kamper. Siden vi vil prestere så godt som mulig, betyr det at det blir kamp om plassene på laget. Er du interessert i å være med å spille, enten det bare er for å trene, eller om du vil være med på kamper, så er det bare å bli med! I år har vi åpne treninger i uke 34 og 35, så det er det bare å komme innom for å teste.

Ta gjerne kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Vi gleder oss til en spennende sesong med både nye og tidligere spillere!

English 

UiSi Volleyball is a team where everyone is welcome! Our team consists of people who are completely new to volleyball and people who have played for 10+ years. Some of our players play just for fun and some play to compete. We have open practices this year in week 34 and 35. 

 

Send us an email if you have any questions. 

We are looking forward to the season and welcome new and former players!

volleyball@uisi.no. Du kan også sjekke ut facebook-gruppa vår ved å klikke her!

uisi2
Back To Top
Search