skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Blir de avdelingsvinnere?

I dag, søndag 16.mars, spiller STIL UiS Volleyball sitt herrelag i 1.div sesongens siste seriekamp.

Siste seriekamp går på bortebane mot de lokale rivalene fra Riska.
Kampen spilles i Austråtthallen klokken 16, og med 0-3 eller 1-3 i favør studentlaget, vil STIL UiS være avdelingsvinnere i 1.divisjon.

Skjermbilde 2014-03-15 kl. 23.15.10
Deretter gjenstår kun den avgjørende rankingturneringen 28. – 30. mars, som skal krone en verdig vinner av de to avdelingene i divisjonen.
Per nå ser det ut som at Nyborg fra Bergen (avd. 1), og Rossvoll fra Hardanger (avd. 1) har grepet om de to øverste plassene, men en teoretisk tredjeplass på totalrankingen for STIL UiS er fortsatt aktuell.
Dagens kamp, og turneringen i slutten av måneden vil være utslagsgivende.

Gruppeleder Thomas Moy har tidligere uttalt at målet alltid har vært å etablere et lag i øvre sjikt av 1. divisjon. Han forteller videre: – For tre år siden spilte vi i 3.divisjon, så dette er en fabelaktig framgang.
Moy håper at studenter med tilknytning Universitetet i Stavanger, som spiller eller har spilt volleyball på et høyere nivå, får øynene opp for hvordan laget presterer. Det gjelder også de som kanskje vurderer Stavanger som studiested.
– Vi håper flere studenter, både fjern og nær, ser at mulighetene for en relativt god volleyballsatsing i kombinasjon med studier lar seg gjøre hos oss. Vi ønsker oss flere studenter til STIL UiS og Stavanger.

Og skulle STIL UiS gå helt til topp i dagens kamp med 0-3 eller 1-3 i sett, og videre ta skalpene til topplagene i den avgjørende turneringen; ja da åpner mulighetene seg for Eliteseriespill. Men Moy påpeker derimot raskt at dette ikke vil bli en realitet kort sikt, da økonomi og trangt om plassen på SiS begrenser herretroppen til Studentidrettslaget.

Kampens resultat finner du her: http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?t=NVBF_SERIE_AVD2429&k=LS2429&p=1 Totalranking finner du her: http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?ranking=204

Siden til STIL UiS Volley finner du HER, og på Facebook HER. Foto: Haavard Andersen

 

Back To Top
Search