skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Ny nettside – STIL UiS

Velkommen til vår helt nye hjemmeside!

STIL UiS har i lang tid vært preget av status quo, lite aktivitet, og et særdeles trengende behov for oppdatering av hjemmesiden.
Nettsiden du leser på nå er resultatet av vårt nyinnkjøp.

Hjemmesiden er designet for å være et interaktivt verktøy for styret, gruppeledere og medlemmer – men også deg som ønsker informasjon om våre aktiviteter.

Under «Grupper» vil bidragsytere fra hele STIL få lov til å legge inn informasjon om daglig aktivitet, kamper, samlinger, kurs, og andre typer arrangementet som er interessante for medlemsmassen vår.
Som en tilleggsfunksjon har vi gitt bidragsyterne muligheten til mobil publisering. I praksis betyr dette at du vil kunne få siste nytt så og si på direkten(!), for eksempel et kampreferat med bilder og video. Siden vår er også optimalisert for dagens smarttelefoner, slik at du ikke går glipp av noe viktig!

Under «Nyheter» –> «Hva skjer» finner du de store overskriftene som f.eks. Fadder, Nyttårsfest, Sommerkickoff, og UiS-løpet. Her vil hvert stort arrangement får sin egen underside hvor informasjon vil bli publisert fortløpende.
Bilder fra arrangementene vi holder finner du under «Nyheter» –> «Billedgalleri».

«Om oss» gir informasjon om det sittende hovedstyret, dokumenter for offentligheten, samt kontaktinformasjon for alle med verv i STIL UiS. Denne siden vil være fortløpende oppdatert.

I «Kalender» finner du gjeldende dato, tid og sted for kommende treninger, kamper, kurs og arrangementer. Andre viktige begivenheter vil også være oppsatt her. Registrér at det finnes en filtreringsfunksjon for diverse kalendertyper.

«Bli medlem» gir all informasjon om medlemskap til de trengende; både nye og gamle medlemmer.

«Feedback» er for ris og ros. Har vi gjort noe galt, noe du er misfornøyd med, eller rett og slett gitt deg en positiv opplevelse? Gi oss tilbakemelding – vi setter pris på det!

[alert type=»red»]VIKTIG! Følg nøye med på nettsidene, da dette er den offisielle kommunikasjonskanalen til idrettslaget.[/alert]

Back To Top
Search