skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Bergen challenge

innebandy på BC

Bergen Challenge var UiSI Damer sin første turnering på stor bane. Den første kampen på torsdagen var mot NHHI damer, tapte 8-0. Tapet ble stort, men motivasjonen ble større! Den andre kampen var mot TSI damer som også var våre romkamerater på den trange skolen på Langhaug. Kampen endte 4-1 til romkameratene våre. Vi var roligere i denne kampen, hadde flere pasninger, brukte banen og fikk flere målsjanser. Det var bare et skudd som kom inn, og det var det Marit Hovden som putta inn etter å ha snappet ballen fra motstanderne etter en dropp. En fantastisk avslutning på en tung, men lærerik dag!

Dag 2 startet med kamp mot NTNUI Damer 2, da endret vi litt på posisjonene på banen. Vi mistet roen, spilte klyngespill og tapte 5-0. Etter kampen var alle ganske irritert over seg selv, og alle bestemte seg for å gi alt i neste kamp! Vi satt vår flinke keeper Nellie Knuttson i mål, og byttet om på Backer og Vinger. Kampen var mot BSI Damer. Vi har aldri spilt bedre! Nellie reddet flere «umulige» skudd, utøverne hadde full oversikt og sendte gode og trygge pasninger. Etter hvert ble det 1-0 til BSI, men vi gav oss ikke. Plutselig puttet Ragnhild Hesthag ballen pent i mål, etter en assist fra Anne-Gunn Hovatn. Kampen endte 1-1. UiSi damer ble så glad at de skrek av glede, skulle trodd vi hadde vunnet kampen. En utrolig stolt gjeng gikk fra Haukelandshallen med hodet hevet. Vi gleder oss allerede til studentlekene i Trondheim i februar, der vi håper at både nye og gamle er med!

Det fantastiske laget bestod av: Signe Amalie Herland, Kristine Johansen, Marit Hovden, Anne-Gunn Hovatn, Nellie Knuttson, Ragnhild Hesthag, Kamala Steen, Siri Westgaard, Silje Mari Bergsnev, Anna Kvæven. Malin Asker og Kristina Skailand.

Back To Top
Search