Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

UISI Team Hytech i BC

Team Hytech i BC
UISI Team Hytech deltok som et av 3 lag i amerikanskfotball under studentlekene Bergen Challenge.
Fredag var det klart for første kamp, den skulle spilles mot BSI. Vi ankom stadion fulle av adrenalin, og innså fort at dette kom til å bli en knall tøff utfordring. Det ble en hard kamp. BSI var et lag med mye tyngde både faglig og fysisk. Kampene foregikk med 4x 8 minutters omganger. Vi kjempet alt vi hadde gjennom alle omgangene, men resultatet ble noe nedslående 51-0. Etter kampen fikk vi allikevel masse skryt av BSI laget, som var meget imponert over innsatsen vi hadde lagt ned og spillet vårt, med tanke på at dette var vår første kamp noen sinne som lag! Vi hadde 20 spillere uten noe kamp erfaring så dette var mer en godkjent. Skuffelsen over tapet var kortvarig og jeg tror alle gledet seg til ny kamp på lørdag, der vi mente å ha reale vinnersjanser.10710705_10152556247750677_7933774986541940970_n

Lørdagens kamp ble en triller av de sjeldene. Motstander var Nhhi, et lag vi på forhånd hadde ambisjoner om å kunne slå. Etter to omganger lå vi under med to tuchdown’s, og ting så litt mørkt ut, men ut over i tredje og fjerde omgang viste vi hva som bor i dette laget ved å hente opp ledelsen. Snuoperasjonen startet med en kanon jobb av vårt defense ved et av spillene til Nhhi, noe som førte til at Mathias bruset kunne løpe inn vårt første poeng i turneringen. Derfra og inn var det Team Hytech som viste mest vilje, og vi fikk tuchdown løp av Karsten Vervik og Christian Andreassen. Laget lærte masse av første kamp mot BSI, som vi fikk brukt til å slå Nhhi. Kampen endte til slutt 21-18, et meget bra resultat, og en lagseier det står respekt av.

Neste utfordring, studentlekene i Trondheim!