skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Crag Reports og bilder

Medlemsaktivitet og bilder fra lokal klippeklatring, alpine turer og annet kan legges ut her. Vi oppfordrer medlemmer til å skrive litt om klatringen sin og sende inn til oss.

Sommeravslutning 2016

Klatregruppa takker for dette semesteret og går over i feriemodus etter en uhøytidelig sommeravslutning i bakgården hos avtroppende leder. Det skal ha vært en bratt avslutning med hjemmelaget grill og god stemning, vi ses til høsten!

Det oppfordres til å bruke facebookgruppen ila sommern til å komme seg ut og klatre!

IMG_1861-300×169

Fortsatt fine forhold ute

Oltedalsteinene ble prøvd ut siden det er jaktsesong rundt Spinneriveggen. Selv om det så vått ut hjemme viste det seg å være flotte forhold på Oltedalsteinene. Det gjelder å være optimist! Legger ved et bilde av klatring for sikkerhets skyld:

IMG_1345-225×300

Naturlig klatring i Rogaland

Mange muligheter for å klatre med naturlige sikringer i Rogaland, både på klipper og fjell. Her fra Rosshammeren med utsikt utover til Gjesdal Spinneri.

IMG_1105-225×300

Sommer og klatring i Sandnesområdet

Finværet glimter til med gjevne mellomrom og medlemmene i klatregruppen benytter seg av mulighetene. Det kan anbefales å ta seg en tur på craget i sommer, del gjerne bilder med oss andre og  Legger ved bilder fra klatring på Nova den 14. juli.

 

   

CR Hoggåsen

På: En god gjeng fra UiSi Klatring
Hvor: Hoggåsen
Hva: Klippeklatring og solslikking

Lesegleden forsvant da solen dukket opp og de rastløse studente i klatregruppen syntes det var like greit å utsette lesingen og få i gang klatringen. Etter å ha lastet ned og printet ut førern som ligger på brv sine hjemmesider (takk BRV ) så var vi klare. Siden de fleste bare hadde klatret på plastikk hele vintern var det stor iver etter å få følt på skikkelig fjell igjen. Etter å ha fjernet et løst tak på den spennende måten fikk vi fart på klatringen og flere ruter ble ledet, god stemning. Sjekk bilder for litt sommerfølelse.

  

Back To Top
Search