skip to Main Content
Universitetet i Stavanger Kjell Arholms gate 41, 4036 Stavanger kontakt@uisi.no

Futsalturnering i UGÅ

Lørdag 14 mars arrangerte UiSI-Fotball futsalturnering i forbindelse med studentfestivalen UGÅ. Interessen for turneringen blant UiS-studentene var åpenbart tilstede med over 100 spillere i aksjon fordelt på 16 lag.

Turneringen bestod av 4 grupper á 4 lag. Etter tre kamper i gruppespillet gikk de to beste i hver gruppe videre til kvartfinaler. Nivået på lagene var overraskende jevnt og vi fikk mange tette og spennende oppgjør. UiSI-Fotball prøver å ha et fokus på at å vinne er ikke alt, noe vi føler ble virkelig gjeldende denne lørdagen. Over 100 aktive UiS-studenter pluss en god dose fair play er noen av inntrykkene vi sitter igjen med.

Etter at gruppespillet var over stod vi igjen med åtte lag som var klare for kvartfinalene. Lagene hadde kjempet seg gjennom flere tøffe kamper i gruppespillet og var nok lettet over å ha kommet gjennom det såkalte nåløyet. Kvartfinalene bød på det meste. Rødt kort, mange mål og dramatikk til siste slutt. Etter 4 nervepirrende kvartfinaler var det fire lag igjen i semifinalene. Seminfinalene var som følger:

Gratis Pølser i Kiosken 3.0 – Team Boultwood
Multiple Scorgasm 3.0 – Ethiopean Coffe Sports Club

Utenom Team Boultwood har alle lagene deltatt på de tidligere futsalturneringene arrangert av UiSI-Fotball med Ethiopean Coffe Sports som regjerende mestere.

I første semifinale møtte vi turneringens overraskelse i Team Boultwood. Med et godt defensivt arbeid blandet med lynkjappe kjappe kontringer hadde de tatt seg hele veien til semifinalen. Dessverre ble det stopp mot et meget sterkt Gratis Pølser i Kiosken.

I den andre og siste semifinalen hadde vi en skikkelig godbit i form av vinnerne fra de tidligere turneringene. Som ventet ble dette en uhyre jevn batalje hvor kampen måtte gå til ekstraomganger med golden goal (første mål vinner). Etter noen nervepirrende minutter får Multiple Scorgasm pirket inn et mål og går dermed videre til finalen.

Finalen kan oppsummeres med ett ord: Thriller. Etter at lagene putter en gang hver i ordinær tid går også finalen til ekstraomganger. Etter en skikkelig stillingskrig de første minuttene fant Gratis Pølser i Kiosken et smutthull Multiple Scorgasm og viste meget stor effektivitet ved å score på en sjanse som kom litt ut av ingenting. De kunne dermed slippe jubelen løs som vinnere av turneringen.

UiSI-Fotball vil takke alle lag for en flott sportslig ramme, vi håper dere koste dere på turneringen og håper å se dere på neste turnering. Vi vil også takke våre sponsorer Sparebanken Vest og Velferdstinget samt takke SiS Sportssenter for lån av hallen.

Back To Top
Search